woensdag 10 november 2010

baby meisjeskleertjes

Hoera!!! Mijn schoonzusje is bevallen van een dochter. Het was al bekend dat het een meisje werd, maar ze is er: Josja heet ze. Exact 42 weken en eindelijk was ze daar!
Omdat we al wisten dat het een meisje was, kon ik al vooruit werken, toch wel handig.... En erg leuk om te doen hoor. Deze kleine meid gaat flink verwend worden door haar tante (die zelf alleen maar jongens heeft)
Hier mijn creaties:
als eerste een broekje met een tuniekje in maatje 62. Het tuniekje komt uit een knippie en het broekje uit een winterottobre. Het is allemaal gemaakt van superzacht babyrib.

Vervolgens een setje van een broekje in Nicky velours, een shirtje en vestje in tricot.
Het broekje en het vestje komen uit de Knippie baby winter 2004, en het shirtje komt uit de laatste Knippie (najaar 2010)

En als laatste ook nog een jurkje van Nicky velours uit de Knippie baby winter 2004. Hier kan het bovenstaande shirtje onder gedragen worden, maar ik ga van de week nog even een leuke romper met lange mouwtjes eronder halen en een maillotje...

1 opmerking:

  1. Hoi,
    Ik heb net met plezier je blog zitten bekijken, wat een leuke kleding maak je! Ik vind je jongensoverhemdjes helemaal super!

    Groetjes, Mariƫtte

    BeantwoordenVerwijderen