vrijdag 3 juni 2011

Meisjeskleding

Eindelijk weer wat nieuws van mij! Niet dat ik echt stilgezeten heb hoor, maar gewoon geen tijd gehad om foto's te maken en hier op te zetten. Maar deze werkstukken waren wel zo geslaagd (vond ik zelf) dat het wel de moeite waard was om hier te laten zien.
Op bestelling maakte ik een aantal dingen voor 1 meisje. De mama weet altijd precies wat ze wil, dus erg makkelijk om te maken, en het dametje in kwestie was er erg blij mee.
Als eerste een jurkje (het is de Roos 5003), gemaakt in maat 134. Ik heb al een paar van deze jurkjes gemaakt, maar deze is geheel van tricot. Het bovenlijfje wit, en het onderste gedeelte grijs/wit gestreept.



Het volgende (voor hetzelfde dametje) is een heel simpel tricot rokje, maar wel erg leuk.
Het model komt uit een oude knippie, Patroon 16 uit Knippie Idee Lente 2004.

En als laatste (ook van tricot, de moeder van het meisje houdt erg van tricot) een haltertopje, het model is van Roos (heb het nummer hier niet bij de hand liggen).  Maar ik heb tussen het boven- en onderlijfje nog een elastisch roezelbandje gezet.


Ik had de kleding gestreken, op een stapeltje gelegd om op de foto te zetten... En helaas zaten de kreukels er weer in. Dus... sorry voor de kreukels, maar volgens mij zijn de werkstukken, ondanks de kreukels, toch goed op de foto gegaan...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten